Förlossningssmärta skiljer sig ifrån anda typer av smärta. TENS (transkutan elektrisk nervstimulering) är en välkänd metod för en alternativ smärtlindring och använts med mycket goda resultat.

Efter 12 graviditetsveckan kan man använda TENS vid ex. bäckenbottenrelaterad smärta (tala med din barnmorska/ läkare om detta).

 

NeuroTrac Obstetrics är en liten händig apparat som kvinnan enkelt kan sköta via genom en ”handkontroll” där man enkelt växlar mellan låg- och högfrekvent stimulering under värkarbetets gång.

Du använder boosterknappen med högfrekventa stimulering för att blockera smärtsignalen under sammandragnigarna och lågfrekventa stimuleringen mellan sammandragningarna.

Apparaten kan även hyras om så önskas.

 

Relaterade produkter

161
Hudelektroder 50x 50 mm

Elektroderna har en självhäftande, vattenbaserad och latexfri gel. Detta gör att hudelektroderna är mycket mjuka och enkla att fästa överallt på kroppen.   Elektroderna har en ledande karbonfilm som ger en god kontaktyta utöver hela elektrodens översida. Levereras med 4 … Läs mer…

Läs mer
181 Neurotrac Obstretics
NeuroTrac TENS Obstretics

NeuroTrac TENS Obstetrics är en TENS apparat som i förstahand är konstruerad för att användas under förlossning. Många har upptäckt apparatens fördelar även i behandling av smärtor i ex bäckenområdet och ryggsmärtor generellt. Apparaten har endast två program, högfrekvent för … Läs mer…

Läs mer